Glow Detox
 • kategória:
 • ár:
  17 810 Ft
 • egység:
  50 ml
 • info:
  Élénkíti, egységesíti az arcszínt

GLOW-DETOX krém

Optimalizált C-vitamin 8% + hialuronsav

Ragyogást biztosító ápoló, fáradtság ellen, méregtelenít

KONCEPCIÓ

Manapság a felfokozott életritmus kerül előtérbe, ami már nincs arányban a pihentető alvás szükségleteivel. A fáradtság ekkor krónikussá válhat. A fáradtság első jelei az arcbőrön: feszült vonások és fakó arcszín. A sejtekben és a szövetekben mérgező anyagok halmozódnak fel, az energiaszint a legalacsonyabb szinten van, és az anyagcsere lelassul. Ez az ápoló krém csökkenti a bőr fáradtságának jeleit, miközben felélénkíti az arc természetes ragyogását.

Előnyei: a méregtelenítő hatóanyag csökkenti a fáradtság jeleit és egészséges ragyogást biztosít. A bőr felfrissül és ezáltal ragyogóvá válik. A méregtelenítés hatására az arc egységes, üde és fényes lesz. Olvadó textúrájának köszönhetően a hatóanyagok gyorsan beszívódnak. Minden korosztály számára, fakó és fáradt bőrre ajánlott.

Bőrgyógyászatilag tesztelt!

FŐ HATÓANYAGOK

/ Activ’Glow komplex: Noirmoutier-sziget (Franciaország) közeléből származó, mély tengervízből álló komplex, amely a geológiai rétegeken keresztül haladva nagy mennyiségű ásványi anyagot vesz fel. Remineralizáló hatású, nélkülözhetetlen ásványi anyagokat biztosít az arcbőr újjáélesztéséhez, felfrissítéséhez és felélénkítéséhez. Méregtelenítő hatású, védi a bőrsejteket, hogy energiát adjon és egységesítse az arcszínt..

page2image64215552

Selyemfa:

Ennek a természetes kivonatnak a különlegessége, hogy levelei a napfényben kinyílnak, míg éjszaka bezáródnak. A perzsa költők az “éjszakai alvó” névre keresztelték. Elősegíti a fáradtság jeleinek látható csökkenését azáltal, hogy helyreállítja és megvédi a bőrt a glikáció okozta károsodásoktól.

page2image64218256

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

/ Nagy molekulasúlyú hialuronsav: a nagy molekulasúlyú hialuronsavról ismert, hogy súlyának ezerszeresét képes vízben megtartani, még a legfakóbb és legfáradtabb bőr epidermiszét is hidratálja és feltölti.

Vitaminkoktél: háromféle vitaminból tevődik össze (A, E és C), amelyek antioxidáns tulajdonságaikról ismertek, megakadályozzák a szabad gyökök által okozott bőröregedés gyorsulását és egységesítik az arcszínt.

FŐ HATÁSAI:

 • Hidratál
 • Csökkenti a fáradtság jeleit
 • Egységesíti az arcszínt
Matiscreambőröregedés, prevenció, MatisMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.