Feszesítő, tömörítő kezelés
  • kategória:
  • ár:
    16 500 Ft
  • egység:
    80 perc
  • info:
    Anti-ageing kezelés

Feszesítő, tömörítő kezelés -  (Intensive Densi-Age Treatment)

« teljeskörű és hatékony kezelés, mely korrigálja és regenerálja az öregedés jeleit » Egyedülálló élmény globális anti-ageing hatással.

Matis kezelési protokollok szerint végezzük minden kezelésünket. Ez biztosítja az élménykezelést, a minőséget és a hatónyagtartalmat. A kezelésekben nem csupán az arc van fókuszban, hanem a szem, az ajak, a dekoltázs, a karok és a fejbőr is.

Egyedülálló kezelés, melynek alapja a különböző textúrák összekeverése, az érzéki élmény és a rendkívüli eredmények érdekében. A bőr megújul, átalakul a kezelés közben. Tisztán manuális kezelés a legjobb biotechnológiai gyártású hatóanyagokkal a bőr feszességéért és tömörségéért.

A kezelés hatására javul a bőr felvevő képessége, simább, egyenletesebb felszínű lesz. Továbbá stimulálja a bőr regenerációját, méregteleníti és fokozza a ragyogását.

Kölünleges hatóanyagait a növényvilág inspirálta

Glikolsavat tartalmaz cikória poliszacharidhoz kapcsolva. Hámlasztó hatása van. Ez az összekapcsolás elősegíti az AHA-kat a felszínen tartani a nagyobb hatékonyság érdekében. Csökkenti az AHA-k miatt kialakuló esetleges irritációt, ezáltal érzékenyebb bőrökre is lehet használni.

Stabilizált kvercetin (japánakácból kivont flavonoid), mely hatással van az erekre. Fokozza az vér mikrocirkulációját, ami fokozza a szövetek oxigenizációját. Elősegíti a méreganyagok eltávozását. Hidratálja a bőr rétegeit.

A kezelés eredményei:
100% – világos és egységes arcszín
97% – simább bőr
100% – feszesebb bőr

Kezelési cél: az arckontúr javítása, bőr tömörítése, egyenletesebb arcszín, simább textúra
40 éves kortól ajánlott.

 
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.