City Mood+ SPF 50
  • kategória:
  • ár:
    10 335 Ft
  • egység:
    -
  • info:
    Ajánlott mindenkinek, aki tenni szeretne az idő előtti öregedés ellen.

City Protect TM 50 hármas hatású védelemmel. Biztonságot nyújt mindenféle fény szennyeződéssel szemben (ultraibolya, infravörös, kék fény). Utazó kiszerelése lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vihessük. Védi a bőrt a Nap károsító UVA/UVB-, sugaraival szemben. Az infravörös vedelem a kerámia főzőlap, optikai szálakkal szemben védi a bőröd. És az ÚJ mai trend a kék fény - sugaraival (számítógép képernyő, tabletek, telefonok, led lámpák) szembeni védelem is benne van ebben a szuper kis termékben. Használd az év 365 napján, az igazi védelem a megelőzés.

Tartalmaz: Damaszkuszi rózsa virágvizet, mely a puhító hatás miatt használatos. Tőzegáfonyát: antioxidáns hatású. Segít megőrizni a bőr fiatalságát. Növényi fényvédő: nyári orgona virágából (Buddleja Officinalis). Ez a komplex igazi védelem az UV-sugarakkal és a kék fénnyel szemben. A magas fenilpropaioid (UV védelmet biztosító összetevő) koncentrációnak köszönhetően védi a bőr barriert. Védi az extracelluláris mátrix károsodását az elasztin szintézis stimulálásával. UVA/UVB spf 50 filterek: ásványi eredetű.

Így használd: Észrevehetetlen, finom bársonyos textúrájú termék, mely használható a nappali krém után és a smink előtt reggelente. Napközben finom ütögető mozdulatokkal felvihető a sminkre is. Intenzíven rázzuk fel a flakont, majd egy kis mennyiséget öntsünk a tenyerünkbe. Finoman masszírozzuk és/vagy ütögessük át az arc egészét, a nyakat és a dekoltázst.

kekpuder.huAltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.