Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
Vezérkép:
2020-09-19 17:00
...

Bár már az év vége felé járunk, de sok esküvőt elhalasztottak és most ősszel kerül sor a nagy alkalomra.

Divat pár éve az esküvőket egyfajta tematika köré tervezni. Benne van a házasulandók ízlése, a helyszín varázsa és a legritkább szinte, hogy helyben szervezik az esküvőt a fiatalok. Gyakran utazik a násznép sok-sok kilométert, azért, hogy jelen legyen a boldogító igen elhangzásakor.

Nos a menyasszonyi ruha kiválasztásakor a helyszín is szerepet játszik, de nézzük mely ruhák hódítanak manapság?

  1. Míder vagy fűző szabású felső nagy valószínűséggel jövőre is tartja elsőségét. A vállakat és dekoltázst szabadon hagyó tophoz egyaránt jól mutat a szabadon bővülő szoknya, vagy az egyenes szabásvonal.
  2. Nyitott hát, az idei és a tavalyi év nagy trendje, mely nagyon elegáns akkor ha elöl magasan záródik a dekoltázs és kontyot tűzet az ara a hajából.
  3. Finom elegancia, ezt sugározzák a zárt nem dekoltált ruhák, akár hosszú ujjal, légies csipkével, ez örök darab marad.
  4. Lábvillantó, a combközépig érő hasíték, merész választás bevállalós lányoknak. A stílus a részletekben rejlik, középmagas sarkú cipővel viselve, nem lesz közönséges hatása.
  5. A nadrágos menyasszonyi ruha is egyre terjed, extravagáns megjelenést biztosít a menyasszonynak, akár átlátszó hosszú ruha alatt viselve, akár princess szabású elöl rövid hátul hosszú szoknyával.
  6. A minimalista, letisztult fodor és csipkementes, test vonalát követő menyasszonyi ruhák is örökéletűek, a természetes stílust kedvelő lányoknak.