Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
Vezérkép:
2022-06-19 18:45
...

Mindig csodálom az olasz nőket, amikor Olaszországban járok. Még frissen él bennem az élmény. De mitől mások mint mimagyar nők? Bár Róma tele volt turistával, mégis azonnal kiszúrni a tömegből az olasz nőt.

 

Rendkívül összeszedett a megjelenésük, nem mondható túlzónak, egyszerűen csak minden a helyén van. Jó minőségű ruhát viselnek, jól szabottak és szépen áll rajtuk. Ha valami lóg, az direkt megkomponált előadásmód, de inkább a szűk szabásvonalat kedvelik.  Egy öltözéken belül nem használnak sok színt, az egyszerű és tökéletes szabásvonalak adják az eleganciát. Mindig van rajtuk ékszer, kendő, csodaszép táskáik vannak. Ja és sminkelnek. Mindig. A rúzs alap náluk, szerintem rúzs nélkül ki sem mozdulnak otthonról. Rendben van a hajuk, bár az olasz nőknek rendszerint szép a hajkoronájuk és sokszor csak szimplán lófarokba kötik, vagy egyenesen keretezi az arcukat. 

Nem járnak az utcán joggingban és sneakerben, mosástól kifakult pólókban. Szoknyában is biciklire vagy robogóra pattannak, de sokan közlekednek a belvárosban helytakarékos mini kétszemélyes autókkal. Mindegy milyen járműről szállnak le vagy ki, mindig elegánsan mutatnak. Ez főleg nem a fiatalokra vonatkozik, ők most  a “haskitevős” felsőkben rohangálnak. Az elegancia, mondhatni az érett korosztályra vonatkozik. Tudnak bánni a testükkel, magabiztosak, önbizalommal teli a tekintetük, elfogadják magukat, a ducibb testalkattal is csodásan sminkelve és felöltözve járnak. A szépkorúak különösen kedvelik a színeket, rajtuk lehet látni egy-két különc darabot.

Mit tegyél, ha szeretnéd az olasz eleganciát követni?

Válj meg az egyszezonos, olcsó göncöktől. Érdemesebb helyettük a klasszikus, jól bevált, minőségi alapdarabokba fektetni, amik egy egész életen át kiszolgálnak majd. Jöhetnek a neutrális, mindenhez passzoló és bármikor bevethető színek, ruhák és kiegészítők, mint a tökéletes fekete nadrág, fehér ing vagy pasztell magassarkú, amikkel mindenféle erőlködés nélkül lehetünk elegánsak.

Építsd az outfitedet egyetlen hangsúlyosabb elem köré. Mindegy, hogy az táska, szoknya, ékszer vagy cipő, a lényeg, hogy kitűnjön, a többi maradjon visszafogott.

Ne tartogass semmit a megfelelő alkalomra, mert lehet, hogy sosem jön el. Helyette legyen minden nap a tökéletes alkalom. Ne tedd félre a megvásárolt tőkéletes ruhád, ne féltsd, ne óvd, VISELD! Minden nap különleges, ezért érdemes megünnepelni azáltal, hogy elegánsba vágjuk magunkat. Igen, még a hétfőkön is.

Az olasz nők számára az elegancia a tökéletes fehérneművel kezdődik. Bár ezt nyilván nem láttam, de csodás darabokat a kirakatban igen. A megfelelően kiválasztott fehérnemű nem csak kiemeli a nőiességet, de sokkal magabiztosabbnak és szexibbnek fogod érezni magad tőlük.

Figyelj a részletekre, ékszer kendő, napszemüveg alapkellék, mint ahogy a smink sem maradhat el.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd ezt a fajta önbizalmat megszerezni, és tökéletessé tenni a megjenésed akkor kattints a linkre és nézd meg a Karizmatikus Nő Mentorprogramom. Ez egy 3 hónapos teljes átváltoztatós program, mely örök életre szól.

https://kekpuder.hu/karizmatikus-no-mentorprogram

 

Amennyiben csupán egy tanácsadós napot szeretnél magadnak, akkor ide kattints: 

https://kekpuder.hu/1-napos-stilustanacsado-program