Arctisztító kezelés
  • kategória:
  • ár:
    10 450 Ft
  • info:
    Tisztító kezelés

Zsíros bőr kezelés -  (Purely Perfect Cleansing Treatment)

Ideális kezelés a bőr tisztaságának és üdeségének megőrzésére – friss mint a reggeli harmat. Havonta egyszer a miteszerek karbantartására, vagy alkalmanként fenntartó kezelésként. Professzionális tisztító kezelés legalább évente kétszer ajánlott.

A Pórustisztító masszázsgél egy professzionális felmelegedő masszázsgél, mely elősegíti a pórusok megnyílását, gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, kezeli a felesleges faggyút – speciális masszázshoz ezt használom, hogy a a faggyú könnyebben ürüljön. Felmelegedő szauna hatása van, mely masszázs közben relaxálja a bőrt.

Főbb hatóanyagai:

▪ MatiSebo System: speciális savak kombinációja – oleanolsav, royal jelly biomimetikus sav – Enantia Chlorantha (afriakai fa) kivonatához kapcsolva. Szabályozza a faggyú termelődést, gátolja a felesleg kialakulását. Lelassítja a faggyúmirigy túlműködését. Korlátozza a sebocíták osztódását, fejlődését, ezáltal a faggyú termelődését.

▪ Glicerin: zsíros alkotók elszappanosításával. felmelegítő érzés a bőrön, miközben puhító hatást is biztosít.

A kezelésben használt masz a Agyag maszk sárga agyagot tartalmaz, mely szabályozza a faggyú többletet, szárítás nélkül tisztítja a bőrt.  ▪ A bőr üdébb, puhább és ragyogóbb lesz. ▪ Szűkíti a pórusokat.

Főbb hatóanyagai:

  • MatiSebo System: speciális savak kombinációja – oleanolsav, royal jelly biomimetikus sav – Enantia Chlorantha (afriakai fa) kivonatához kapcsolva. Szabályozza a faggyú termelődést, gátolja a felesleg kialakulását. Lelassítja a faggyúmirigy túlműködését. Korlátozza a sebocíták osztódását, fejlődését, ezáltal a faggyú termelődését.
  • Sárga agyag: Felszívja a felesleges faggyút, tisztít és szűkíti a pórusokat. Nyugtató hatású (mivel kevesebb vasat tartalmaz, mint a zöld agyag, ezért puhább). Gazdag ásványi anyag tartalmának köszönhetően stimuláló hatású.Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.