Age Mood
  • kategória:
  • ár:
    19 890 Ft
  • egység:
    50 ml
  • info:
    24 órás krém reggelre és estére!

Kétféle változatban készül, normál-száraz és normál-kombinált bőrtípusra. Hármas prevenciós anti-ageing hatással rendelkezik. Védi a bőrt a sejteket érő stressztől. 24 órás krém, használd reggel és este arctisztitás után. 25 éves kortól ajánlott.

Főbb hatóanyagai:
Hosszú élettartam komplex: (rizs + szőlő) . Stimulalja a hosszú élettartam proteineket, a szirtuineket. (In vitro tesztek bizonyították, hogy aktivizálja a hosszú élettartam proteinek szintézisét. Ezek a proteinek szabályozzák a sejtek aktivitását, ezáltal a sejtek élettartamát. )
Oltalmazó komplex: peptideket tartalmaz mely, gátolja a glikációt és az oxidációt. A glikáció hatással van a proteinekre, mint a kollagén és az elasztin. Korunk életmódjából fakadóan a túlzott cukorbevitel a feherjerostok merevségéhez, törékenységéhez vezet, elveszítve ezzel a rugalmasságot. Az oxidáció egy gyakran előforduló reakció a testben, mely során sejtkárosító szabadgyökök keletkeznek. Peptidek segítségével a Matis Oltalmazó komplex gátolni tudja mindkét folyamatot.
 

AltAltkekpuder.huMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.