Tápláló tisztítás
  • kategória:
  • ár:
    12 500 Ft
  • egység:
    90 perc
  • info:
    Az időtartam változhat a tisztitástól függően.

Akár egy nagytakarítás, olyan ez a kezelés, bőröd fellélegzik, pórusaid kitisztulnak. Az egészséges bőrlégzéshez, anyagcseréhez fontos bőröd tisztántartása. 

Nem mindenkinek van szüksége tisztításra, azonban ha vannak  miteszereid, néhanapján szükséged lehet erre a kezelésre. Mindent elkövetek, hogy bőröd a legalaposabban legyen előkészítve a nyomkodás fázisához, hogy minél kevésbé fájjon. Ezért mikrodermabráziót használok. A dermabrazió (bőrcsiszolás) egy kíméletes de mégis hatásos gépi eljárás, mely eltávolítja az elhalt hámsejtjeid. Egy kör alakú nagyon finom szemcséjű gyémántfejjel történik a csiszolás, ami igazán fájdalommentes. A Bioptron lámpa gondoskodik bőröd lenyugtatásáról, a pirosság lehúzásáról. Természetesen táplálásra is szüksége van a bőrödnek, így a relax masszázs nem marad el, különleges szérumok segítenek a tápanyag pótlásban. A kezelést maszk zárja, amelyet bőröd állapotának megfelően választok ki, hogy éppen mire van szüksége. Amennyiben még piros, érzékeny nyugtatni fogom, ha extra hidratalásra vagy anti-ageingre van szüksége akkor annak megfelelően választom ki a maszkodat. 

Előfordulhat, hogy mégis maradnak piros pöttyök az arcodon, az inkább csak akkor szokott előfordulni, ha volt gyulladt pattanásod. Annak idő kell mire lenyugszik, általaban 24 óra elég. A miteszereknek nem szokott nyoma maradni. Természetesen sminket adok a kezelés végén, hogy nyoma se maradjon a nyomkodásnak.

Ideális olajos, szeborreás, miteszeres bőrre.

AltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.