Szemrevalók! Két új termék együtt akcióban!
  • kategória:
  • ár:
    15 020 Ft
  • egység:
    15% kedvezmény két termék együtt vásárlása esetén
  • info:
    Micellás szemlemosó ára: 5710,- ft és Szemkontúr Lifting Gél ára: 12020,- ft.

Egy Micellás szemlemosó, amely a legérzékenyebb szemkörnyéknek is megfelel. Használd ha érzékeny a szemed, ha minden nap sminkelsz. Felfrissít és relaxál, miközben tökéletesen eltávolítja a sminked. Kipróbáltam. Az én szemem jelenleg az allergia miatt szuperérzékeny! Mit tartalmaz? 1. Micellás komplexet a gyengéd tisztításért. 2. Matcha teát, ami stresszmentesíti a szemkörnyéked, erős antioxidáns (védelem) 3. Búzavirágvizet, ami pangáscsökkentő nyugtatja a fáradt, irritált szemet. 4. Varázsdió virágvizet, ami segíti a mikrokeringést és nyugtató. Ára: 5.710,- ft.

A másik új terméka Szemkontúr Lifting Gél! Használd ha szemkörnyék bőr megereszkedett, lóg a szemhéjad ... vagy mindezt szeretnéd megelőzni! Mit tartalmaz? 1. Matcha teát, antistressz és antioxidáns hatású. 2. Sr2O fura nevű komplex, amit zabból nyernek ki kiváló feszesítő, lifting hatású filmet kèpez a felszínen. 3. Alguolift, egy tengeri eredetű komplex, tengervízzel és oligoalginátokkal. Feszesít a mikroalgáknak köszönhetően. Stimulálja a kollagénrostok polimerizációját. Ára: 12.020 ft.

Bevezető akció, ha mindkét terméket egyszerre vásárolod meg 15% kedvezményben részesülsz. Kedvezményes csomagár: 15.070,- ft.

 

Termék jellemző: újdonságok
AltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.