Stílustanácsadó csomag
 • kategória:
 • ár:
  6 000 Ft
 • egység:
  60 perc
 • info:
  Stílustanácsadó csomag négy alkalom!

Elöször is van egy feltérképező beszélgetés, hogy tudjam mik a céljaid, terveid, miért szeretnél változtatni magadon? A foglalkozások végére kitisztul a kép magadról. Könnyebb, gyorsabb és célirányosabb lesz a vásárlás, öltözködés.

 1. Az első alkalom a színekről szól. Színes kendők segítségével megvizsgáljuk mely színek állnak Neked a legjobban. Miért viselnél olyan színű ruhát, ami sápaszt, előnytelen? Érhetnek meglepetések!
 2. A második alkalommal a testalkatot vesszük nagyító alá. Nincs szerencsés vagy rossz testalkat. Mindnre van megoldás. Bármilyen formád is van, mindig lehet csinosan öltözködni, miért várnál vele? Megtaláljuk a hangsúlyos pontokat rajtad, amit mutatni kell és azt is amit nem.
 3. A harmadik alkalom a stílus nap. Akkor is van valamilyen stílusod, ha eddig nem jöttél még rá. Lehet olyan irányzat ami közel áll hozzád és jól érzed magad benne. Léteznek olyan, az adott stílusra jellemző stílusjegyek, amelyeket tudatosan érdemes használni, hiszen azok fognak jellemezni téged a külvilág felé.
 4. A negyedik nap sminkelünk. Odaállunk a tükör elé és lépésről,lépésre megcsináljuk a sminked, úgy hogy közben te is dolgozol. Ez nem elmélet! Tiszta gyakorlat. Mindenki meg tudja csinálni, akkor is ha életében akkor van a kezében először sminkecset! Csak így lehet megtanulni.

Az egyes foglalkozások között kapsz házifeladatot. Bőven lesz otthoni teendőd is. De a te ritmusodban haladunk. A szándék fontos, hogy ráléptél erre az útra. Változni fogsz, az biztos. Ez nem egy átváltoztatjuk show, ahol gyorsan pár óra alatt történnek a dolgok és nem tartós a változás. Nálam maga a folyamat is legálább olyan fontos mint az eredmény. Korábbi vendégeim gyakran üzennek, fotót küldenek, amikor bizonytalanok egy-egy ruhadarabbal kapcsolatban. A foglalkozások egyenként, önállóan is igényelhetők.

AltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.