Stílustanácsadó csomag
 • kategória:
 • ár:
  36 000 Ft
 • egység:
  90 perc/alkalom
 • info:
  Stílustanácsadó csomag négy alkalom! Az ár a csomagra vonatkozik.

A tanácsadó csomag 4 alkalomból áll. Hetente 1 foglalkozást javaslok, hogy hétről hétre legyen ideje beépülni az elhangzott és megismert információknak. Persze lehet sűríteni, ha neked éppen úgy jön ki a lépés. 

Az első találkozáskor átbeszéljük mik a céljaid, terveid, mit szeretnél elérni a stílustanácsadással? A foglalkozások végére mindig tisztábban fogsz látni. Biztosan lesz aha élményed. Könnyebb, gyorsabb és célirányosabb lesz a vásárlásod, öltözködésed.

 1. Az első alkalom a színekről szól. Színes kendők segítségével megmutatom mely színek állnak Neked a legjobban. Miért viselnél olyan színű ruhát, ami sápaszt, előnytelen? Érhetnek meglepetések!
 2. A második alkalommal a testalkatot vesszük nagyító alá. Nincs szerencsés vagy rossz testalkat. Mindnre van megoldás. Bármilyen formád is van, mindig lehet csinosan öltözködni, miért várnál vele? Megtaláljuk a hangsúlyos pontokat rajtad, amit mutatni kell és azt is amit nem.
 3. A harmadik alkalom a stílus nap. Akkor is van valamilyen stílusod, ha eddig nem jöttél még rá, ami közel áll hozzád és jól érzed magad benne. A stílus alakítható. Léteznek olyan, az adott stílusra jellemző stílusjegyek, amelyeket tudatosan érdemes használni, hiszen azok fognak jellemezni téged a külvilág felé.
 4. A negyedik nap sminkelünk. Odaállunk a tükör elé és lépésről, lépésre megcsináljuk a sminked, úgy, hogy közben te is dolgozol. Ez nem elmélet! Tiszta gyakorlat. Mindenki meg tudja csinálni, akkor is ha életében akkor van a kezében először sminkecset! Csak így lehet megtanulni.

Az egyes foglalkozások között kapsz “házifeladatot”. Bőven lesz otthoni teendőd is. De a te ritmusodban haladunk. A szándék fontos, hogy ráléptél erre az útra. Változni fogsz, az biztos. Ez nem egy átváltoztatjuk show, ahol gyorsan pár óra alatt történnek a dolgok és nem tartós a változás. Nálam maga a folyamat is legálább olyan fontos mint az eredmény. Korábbi vendégeim gyakran üzennek, fotót küldenek, amikor bizonytalanok egy-egy ruhadarabbal kapcsolatban. A foglalkozások egyenként, önállóan is igényelhetők.

AltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.