Új! Stílusműhely sorozat novemberben startol!

November 27-én útjára indítok egy Stílusműhely sorozatot, melyben olyan ötleteket mutatok, amelyeket azonnal használhatsz. Gyakran hallom tőletek, hogy majd akkor öltözök másképp, ha lefogyok, elkezdek dolgozni... és még ki tudja mennyi kifogás. De miért is várnál? Gyere most! Figyeld a blogot, mert az egyes események időpontját, tematikáját, helyszínét ott találod!

Közös vásárlás

Egy ilyen vásárlás alkalmával garantáltan csak azt a ruhát, kiegészítőt veszed meg, ami jól áll ... színben, stílusban, fazonban. Gyakran tapasztalom, hogy vásárláskor az eladók nem túl “hitelesen” adnak tanácsot, hogy milyen ruha illik hozzád. Te sem tudod sokszor eldönteni, hogy amit felpróbáltál vajon tényleg jól áll-e vagy csak megtetszett.

Sminkleckék

A smink márpedig előnyös. Kivétel nincs, csak jól kell alkalmazni. Ezeken az órákon megtanulhatod magad sminkelni. Megtanítom neked azt, ami érdekel, ami előnyös. Leülünk a tükör elé és lépésről lépésre elkészítjük a sminked.

Stílustanácsadó csomag

Először is van egy feltérképező beszélgetés, hogy tudjam mik a céljaid, terveid, miért szeretnél változtatni magadon? A foglalkozások végére kitisztul a kép magadról. Könnyebb, gyorsabb és célirányosabb lesz a vásárlás, öltözködés. Az egyes foglalkozások között kapsz házifeladatot. Bőven lesz otthoni teendőd is. De a te ritmusodban haladunk. A szándék fontos, hogy ráléptél erre az útra. Változni fogsz, az biztos. Ez nem egy átváltoztatjuk show, ahol gyorsan pár óra alatt történnek a dolgok és nem tartós a változás. Nálam maga a folyamat is legalább olyan fontos mint az eredmény. Korábbi vendégeim gyakran üzennek, fotót küldenek, amikor bizonytalanok egy-egy ruhadarabbal kapcsolatban.

Gardróbrendezés

Reggeli tanácstalanság helyett válts tudatos öltözködésre. Ez a program Neked szól, ha reggel gyakran döntésképtelen vagy az öltözéked kiválasztásakor, s kényelmi szempontból mindig ugyanazokhoz a darabokhoz nyúlsz. Esetleg többször átöltözöl, úgy érzed, hogy divatjamúlt a gardróbod, vagy nem férsz el a szekrényedben de mégis nehéz kiválasztanod a napi szettedet. Az otthoni gardróbrendezés során, együtt átválogatjuk a ruháidat.