Kontúremelő masszázs

Lógó arc, megereszkedett bőr kezelésére speciális masszázsfogásokkal. Kicsit erősebb fogásokat fogsz érezni ebben a masszázsban, mint gyúrás, csipkedés, tolás, ütögetés. A fogásokkal megemelem, megdolgozom a bőr alatti kötőszövetet, az arc kipirosodik, pezsdül a keringés. Hyaluronsav és peptid szérumok erősítik a fogások hatását.

Mezoterápia

Mielőtt végső kétségbeesésedben plasztikai sebészhez fordulnál, próbáld ki ezt a kezelés. Nem a legkellemesebb kezeléseim közé tartozik, az igaz, de az eredmény kárpótol a pillanatnyi kellemetlenségekért. A mezoterápia egy kollagén indukciós terápia. Gyors és látványos.

Bugyogó forrás

Mélyhidratálás a bőrödnek, mely hosszantart. Iontoforézissel bejuttatott bőséges nedvesség pótolja az elvesztett víztatartalmat. A hidratlálás minden kezelés alapja. A dehidratált bőr sérülékeny, nem megfelelő a bőrfelszíni emulziója, hámlik, foltos, rossz a keringése. Víz nélkül nincs élet, ... a bőrödnek sem.

Kaviár kezelés

Thalassoterápia a bőrödnek! Ez az a kezelés amit ki kell próbálnod. Tökéletes energiabomba. Látványos és azonnali hatás, hosszú ideig érződik a hatása. Finom púderes illatvilágot varázsol köréd. A fejillat ibolya és feketribiszke, a szívillat rózsa és jázmin, az alapillat feher pézsma, cédrus és vanilia. Különlegessége a kaviár kivonat, a tengeri glikogén és a tengeri kollagén.

A kaviár fő értéke a bőr számára, hogy a sejt szintű struktúrája nagyon hasonló az emberi bőrsejtek sturktúrájához. A kaviár hasonló arányban tartalmaz vizet, lipideket és nyomelemeket, mint az emberi bőr, így egy kaviáros arckezelés életet ad a bőrnek. A kaviár kivonat több mint 40 foszfolipidet és foszfoproteint tartalmaz. Stimulálja a sejtek megújulását, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt.

Levendula álom

A dörgicsei Levendulamajor édeskésen bóditó illatú levendulája megnyugtatja az idegrendszert és bőrt egyaránt. Ideális kezelés a stresszes bőrnek. Milyen a stresszes bőr? Gyakran küzd bizonytalan erdetű pattanásokkal, melyek nehezen gyógyulnak, a bőr kipirosodik, viszket, száraz foltokkal tarkított. Hirtelen állapotromlás következik be, holott nem változtattál semmin. A kezelés egy enzimes bőrradírral kezdődik, ami csak a nevében radír, de nem kell radírozni. A Bacillus ferment egy hámlasztó hatással rendelkező összetevő.

Arcfitness

Bőröd fellélegzik a mikrodermabrázió után és táplálást kap a finom maszktól. A dermabrazió (bőrcsiszolás) egy kíméletes de mégis hatásos gépi eljárás, mely eltávolítja az elhalt hámsejtjeid. Egy kör alakú nagyon finom szemcséjű gyémántfejjel történik a kezelés. Különösen latványos ha bőröd miteszer képződésre hajlamos és/vagy szarurétege megvastagodott. Ilyenkor azt érzed, hogy bőröd felülete érdes, különösen a T zónában. Dermabrázió után finom, selymes tapintású lesz a bőröd. Dermabraziót akkor is célszerű végezni ha régebben pattanásos voltál és hegek foltok maradtak vissza. Ilyen esetben kúraszerű kezelést ajánlok.

Ráncűző gondűző gyümölcssavakkal

Szeretnél egy gondtalan órát magadnak? Csak feküdj be a kezelőszékbe és csukd be a szemed. Ez a kezelés a gondtalanság ráncűző hatásával vetekszik. Stimulálja a sejtek megújulását és csodásan finomítja a bőrfelszínt. A gyümölcssavak (melyekről már biztosan hallottál, AHA és BHA) speciális hámlasztó hatása csökkenti a felületi ráncokat. Különlegessége, hogy nem csíp, pedig 12,5% AHA-t tartalmaz. Úgy alkották meg a pH értékét, 3-4 pH, hogy nem irritálja a bőrt és nyáron is alkalmazható. Fontos azomban a bőr utóápolása, fényvédelme. Milyen gyümölcssavakat tartalmaz?