Ingyen online bőrápolási tanácsadás

Ez az online szolgáltatás csak a karantén idejére ingyenes! Más esetekben a szolgáltatás ára 2500 Ft, melyet  beszámítok neked a vásárlásodba, amennyiben vásárolsz.

C vitaminos kezelés

Egy kis extra kedvezmény a nyárra! A kezelés igénybevételekor kedvezményesen vásárolhatsz bármely Matis C vitaminos termékből. A kedvezmény mértéke 15%. 

Arcformáló lifting kezelés

Egyszerre emeli az arckontúrt és ápolja a hideg szeles időben megfáradt bőrt. Tökéletes téli kezelés. A gazdagon krémes növényi viaszok és vajak bepréselődnek a lifting maszk hatasára. Kényeztető melengető kezelés, szó szerint, mert a hatás kifejtése közben a maszk finoman melegszik. Ez is biztosítja a relaxálást.

Tápláló tisztítás

Akár egy nagytakarítás, olyan ez a kezelés, bőröd fellélegzik, pórusaid kitisztulnak. Az egészséges bőrlégzéshez, anyagcseréhez fontos bőröd tisztántartása. 

Kontúremelő masszázs

Lógó arc, megereszkedett bőr kezelésére speciális masszázsfogásokkal. Kicsit erősebb fogásokat fogsz érezni ebben a masszázsban, mint gyúrás, csipkedés, tolás, ütögetés. A fogásokkal megemelem, megdolgozom a bőr alatti kötőszövetet, az arc kipirosodik, pezsdül a keringés. Hyaluronsav és peptid szérumok erősítik a fogások hatását.

Relax masszázs

Szó szerint, pihenés, kikapcsolódás. Elringat a zene és a finom mozdulatok. Bátran aludhatsz közben. A Makadámia olaj esszenciális zsirsavai és a növényi glicerinek pedig masszázs alatt (miközben alszol) növeli bőröd rugalmasságát, puhítja és hidratálja. Helyreállítja bőröd komfortérzetét. Fél óra pihenés, akár napközben is.

Mezoterápia

Mielőtt végső kétségbeesésedben plasztikai sebészhez fordulnál, próbáld ki ezt a kezelés. Nem a legkellemesebb kezeléseim közé tartozik, az igaz, de az eredmény kárpótol a pillanatnyi kellemetlenségekért. A mezoterápia egy kollagén indukciós terápia. Gyors és látványos.

Bugyogó forrás

Mélyhidratálás a bőrödnek, mely hosszantart. Iontoforézissel bejuttatott bőséges nedvesség pótolja az elvesztett víztatartalmat. A hidratlálás minden kezelés alapja. A dehidratált bőr sérülékeny, nem megfelelő a bőrfelszíni emulziója, hámlik, foltos, rossz a keringése. Víz nélkül nincs élet, ... a bőrödnek sem.

Kaviár kezelés

Thalassoterápia a bőrödnek! Ez az a kezelés amit ki kell próbálnod. Tökéletes energiabomba. Látványos és azonnali hatás, hosszú ideig érződik a hatása. Finom púderes illatvilágot varázsol köréd. A fejillat ibolya és feketribiszke, a szívillat rózsa és jázmin, az alapillat feher pézsma, cédrus és vanilia. Különlegessége a kaviár kivonat, a tengeri glikogén és a tengeri kollagén.

A kaviár fő értéke a bőr számára, hogy a sejt szintű struktúrája nagyon hasonló az emberi bőrsejtek sturktúrájához. A kaviár hasonló arányban tartalmaz vizet, lipideket és nyomelemeket, mint az emberi bőr, így egy kaviáros arckezelés életet ad a bőrnek. A kaviár kivonat több mint 40 foszfolipidet és foszfoproteint tartalmaz. Stimulálja a sejtek megújulását, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt.

Levendula álom

A dörgicsei Levendulamajor édeskésen bóditó illatú levendulája megnyugtatja az idegrendszert és bőrt egyaránt. Ideális kezelés a stresszes bőrnek. Milyen a stresszes bőr? Gyakran küzd bizonytalan erdetű pattanásokkal, melyek nehezen gyógyulnak, a bőr kipirosodik, viszket, száraz foltokkal tarkított. Hirtelen állapotromlás következik be, holott nem változtattál semmin. A kezelés egy enzimes bőrradírral kezdődik, ami csak a nevében radír, de nem kell radírozni. A Bacillus ferment egy hámlasztó hatással rendelkező összetevő.

  •  
  • 1 / 2