Feszesítő krém és szérum

Ajándék szérum a krémhez! Ilyen nagyvonalú ajánlatot ritkán találsz. Tökéletes csomag a “lógó” arc effektus ellen.

Hyalu Liss Primer

Egységesíti a bőrszínt és elfedi a hibákat - eltünteti a ráncokat és a pórusokat - "blur" (elhomályosító) hatással. Erőteljesen mattít. Második bőrként viselkedik, ezért tökéletes alapozó, BB krém alá. Nem fénylik ki napközben a bőröd, finom púderes hatású.

Hyalushot maszk

Maszk otthoni ápolásra. Látványos ránctalanító maszk.

A Hyalushot maszk erőteljes feltöltő hatással rendelkezik. A bőröd látványosan kisimul, hidratáltabbá válik már az első alkalom után. Expressz kezelés, azonnali ránctalanító hatású ahogyan a második bőr textúra rásimul a bőrödre.

MultiMaszk doboz

Az új trend a tudatos bőrápolás. Nincs ez másképp a Matis házatáján sem. 4 már eddig is bizonyított maszkját csomagolta egy dobozba. Mindegyik maszk lágy finom krémes állagú, azzal a bizonyos andalító Matis illatokkal.

Instant Mood maszk

Vidd haza az otthonodba! Énidő kezelés a mindennapokban.

Az instant mood egy különleges válogatás. 3 tégelyből álló válogatás, 3 féle maszk, 3 szakértő formula bőröd különböző területeire. Nincs két egyforma bőr, ez a trió a bőrállapotodnak megfelelően variálható. Csak kend föl az arcod különböző területeire.

Climatis

Climatis 

Igazi védőbalzsam minden bőrtípusra, mely érzékenyen reagál a szélsőséges időjárásra, hidegre, szélre. Helyreállítja a bőr védőrétegét. Igazi kozmetikai védőpajzs!

Fiatalító krémcsomag ajándék szemránckrémmel

Az Avantage jeunesse krémeket (melyeket megtalálsz ugyanitt a termékek között lila dobozban ) most Karácsonyra arany színbe öltöztette a Matis. Sőt nem csak ezt, hanem a Hyaluron Performance krémet is.

Akciós Matis krémek egy csomagban!

Tudtad, hogy amennyiben 3 Matis terméket vásárolsz egyszerre, 15% kedvezményt kapsz? Ha szeretnél egy tökéletesen összeállított csomagot a bőrödre  tanácsadással és 15% kedvezménnyel, jelentkezz be. A bőrdiagnosztikáért vásárlás esetén nem kell fizetned.

Regeneráló krém

Gazdag, komfortos textúrájú krém, mely intenzíven ápol és véd az ózon károsító hatásaival szemben. Regenerálja a fáradt bőrt, melynek szüksége van vitalitásra és mély feltöltésre. Lipid koncentrátum, véd és hidratál!

Energizáló szérum

Ideális ellenszere a szürke arcszínnek, a fáradtság jeleinek, a stressznek. Bármely életkorban bármely bőrtípusra használhatod, gyors, látványos intenzív hatás, a szérum könnyed textúrájáva. Beépítheted akár egy másik krém mellé is turbósítónak.

  •  
  • 1 / 2