Regeneráló krém

Gazdag, komfortos textúrájú krém, mely intenzíven ápol és véd az ózon károsító hatásaival szemben. Regenerálja a fáradt bőrt, melynek szüksége van vitalitásra és mély feltöltésre. Lipid koncentrátum, véd és hidratál!

Energizáló szérum

Ideális ellenszere a szürke arcszínnek, a fáradtság jeleinek, a stressznek. Bármely életkorban bármely bőrtípusra használhatod, gyors, látványos intenzív hatás, a szérum könnyed textúrájáva. Beépítheted akár egy másik krém mellé is turbósítónak.

Energizáló krém

Biztosítja a bőr számára nélkülözhetetlen tápanyagokat. Bármely életkorban és bőrtípusnál használható, amikor a bőröd fáradt, fakó, szürke, energiahiányos és gyors feltöltést szeretnél. Hidratálja és “feléleszti” az ellustult epidermiszt.

SensiBiotic krém

Diszkonfort érzéssel küzdő bőrre, amikor semmi sem jó. Helyreállítja a bőrfelszíni komfort érzetet, a bőröd ökoszisztemáját. Enyhülést nyújt a viszketés, pirosság égő érzés ellen. Használd reggel és este a megtisztított bőrre.

Azonnali ránctalanító

Fill ‘Up - kezeli a finom ráncokat, a mimikai és a mély ráncokat egyaránt. Az applikátor véggel történő masszázs könnyed felvitelt biztosít, közvetlenül a ráncokba. Lazítja a ráncokért felelős mimikai izmokat, mellette feltölti a bőrt. 

Hyaluronic Performance Krém

3 hatás kombinációja, feltölt, kisimít és hidratál. Nagy teljesítményű formula, amely folyamatos mikroinjekciózáshoz hasonló hatású. Ultrakonnyű géles állag, barmely dehidratált bőrre. Matisystem H3T2 csúcstechnológia.

Élénkítő szemkrém

Csökkenti a táskákat es a sötét karikákat. Elősegíti a vér és nyirokkeringést. Könnyű pumpás adagoló, az utolsó cseppet is el tudod használni. Használd reggel és este a tökéletes eredményért. Egy pumpányi a két szemre elegendő. 

AvantAge Jeunesse krém

Kétféle változatban készül, normál-száraz és normál-kombinált bőrtípusra. Hármas prevenciós anti-ageing hatása van. Védi a bőrt a sejteket érő stressztől. 24 órás krém, használd reggel és este arctisztitás után 25 éves kortól.

Fiatalító tisztító hab

Segít elkerülni a kemény vizek okozta irritációt, remekül eltavolítja a felesleges faggyút. Egylépcsős lemosó. Nyomj 2 pumpányi habot a tenyeredbe, masszírozd a vizes arcod vele pár másodpercig, öblítsd le. Az olajosabb bőrökre!

Komfort tisztító olaj

Kíméletes lemosó az érzékeny bőrre, modern technológiával. Nem kell megijedni az olajtól, nem lesz zsíros a bőröd tőle. Egylépcsős lemosó. Vizezd be az arcod majd nyomj 2-3 pumpányit a tenyeredbe, a víz és az olaj finom tejjé alakul a bőrödön. Vízzel öblítsd le. Egyedi textúrájának köszönhetően eltávolítja a sminket és más szennyeződést a bőrödről használd reggel és este.

  •  
  • 1 / 2