Sminkelj profi minőségben csomagkedvezménnyel!

Sminkelj profi minőségben! Ezzel a csomag kedvezménnyel már megteheted. Vásárolj 1 db Photo Finish alapozót, hozzá 1 db sminkecsetet és a Korrektor ceruzát ajandékba kapod!

Lash designe szétválasztó szempillaspirál

Az innovatív applikátornak köszönhetően azonnali látványos hosszabbítást és dúsítást biztosít, valamint különválasztja a szempillákat. Lágy, krémes dúsító összetétele gyengéden tapad a pillákra.

Lash Master volumennövelő és dúsító szempillaspirál

3 az 1-ben szempillaspirál, attól függően, hogy milyen hatást kíván elérni. Próbálja ki a különféle felviteli technikákat! 1-es verzió: volummennövelő hatás a 2-es verzió: dúsító hatás. 

Vízálló szemceruza

Hosszan tartó hatású, vízálló szemceruza. Könnyen felvihető és satírozható, kiváló fedést és tökéletes megjelenést biztosít. Ápoló hatását a jojobaolaj és az E-vitamin biztosítja. Érzékeny bőrűeknek is ajánlható. 

Turbo liner vízálló szemhéjtus

Tökéletes kialakítású, szupertartós vízálló szemhéjtus. Gyorsan szárad. Nem kenődik el. Vízálló, ezért extrém körülmények között is kiválóan alkalmazható, mint például meleg, párás időjárás alkalmával.

Wonder fix szuper tartós ajaklakk

Könnyű, folyékony állag, amely tökéletesen illeszkedik az ajkakra, és úgy fed mint egy rúzs. Különleges textúrájának köszönhetően nem üt át, és hibátlan ajkakat eredményez. Egyszerű felvitel, szivacsos végű aplikátorral.

Sweet elixír ajakfeltöltő szájfény

Komplett szépségkezelés az ajkak regenerálásában, amely visszaadja a fiatalság érzetét. Telt és ellenállhatatlan ajkak a finom, krémes szájfénynek köszönhetően. A citrusfélék varázslatos aromája lágy ízélményével párosul. 

Korrektor

Kiváló fedés, ultra-hosszan tartó. A könnyű, krémes, vízálló korrektor stift eltünteti a szem alatti táskákat, a dyschromia tüneteit, a sötét karikákat és az apró bőrhibákat egy teljesen természetes módon.

BB krém White secret - bőrtónus tökéletesítő krém

Egy olyan varázslatos fehér krém, amely akkor fedi fel titkát, amikor a bőrrel érintkezik: varázslatos színe mikro-kapszulákból szabadul fel, amelyek  üde, ragyogó matt hatást eredményeznek.

Wonder Box

Csodálatosan harmonizáló, jól kombinálható színek a szemek élénkítésére és kiemelésére. A bársonyosan matt textúrával szárazon félig átlátszó, könnyed hatás, nedvesen pedig intenzív ragyogás és tartós fedés érhető el.

  •  
  • 1 / 2