Relax masszázs

Feszültségoldás rövid idő alatt. Fejbőr, arc, vállak izmainak lazítása. A masszázsfogásaim igazodnak a férfi arcbőrhöz, simítás, pontnyomás, gyúrás.  Bátran aludhatsz közben. A masszázs növeli bőröd rugalmasságát, puhítja és hidratálja. Helyreállítja bőröd komfortérzetét.
 

Ráncűző gondűző gyümölcssavakkal

Szeretnél egy gondtalan órát magadnak? Csak feküdj be a kezelőszékbe és csukd be a szemed. Ez a kezelés a gondtalanság ráncűző hatásával vetekszik. Stimulálja a sejtek megújulását és csodásan finomítja a bőrfelszínt. A gyümölcssavak (melyekről már biztosan hallottál, AHA és BHA) speciális hámlasztó hatása csökkenti a felületi ráncokat.

Intenzív hidratálás

Zavarnak a szem körüli ráncaid? Száraz, hámló, fakó a bőröd? Ez a kezelés mélyhidratálás a bőrödnek és a szemkörnyéknek. Iontoforézissel bejuttatott bőséges nedvesség pótolja az elvesztett víztatartalmat. A hidratlálás minden kezelés alapja. A dehidratált bőr sérülékeny, nem megfelelő a bőrfelszíni emulziója, hámlik, foltos, rossz a keringése. Víz nélkül nincs élet, ...

Ásványianyag pótló kezelés

A kezelés lelke két féle speciális alga maszk, mely előtt enzimes peelinggel pontnyomásos lazító masszázst kapsz. A Time controll maszk Spirulinát és hibiszkus virág kivonatot tartalmaz. A spirulina, kék alga, a benne lévő E C és A vitaminok nélkülözhetetlenek az anti-aginghez. Fokozzák a sejtek megújulását, helyreállítják a szövetek tónusát. A hibiszkusz virág magas antocianin tartalma miatt képes megkötni az oxidatív stressz miatt kialakuló szabdgyököket, semlegesítik azokat, ezáltal gátolja az idő előtti bőröregedést. C vitamint és AHA-t tartalmaz melyek hidratálnak és puhítanak.

Arctisztítás

Ideális zsírosan fénylő, miteszereket is tartalmazó bőrre. A kezelés után, bőröd fellélegzik, pórusaid kitisztulnak. Az egészséges bőrlégzéshez, anyagcseréhez fontos bőröd tisztántartása. Nem mindenkinek van szüksége tisztításra, azonban ha vannak miteszereid, néhanapján szükséged lehet erre a kezelésre. Mindent elkövetek, hogy bőröd a legalaposabban legyen előkészítve a nyomkodás fázisához, hogy minél kevésbé fájjon. Ezért mikrodermabráziót használok a nyomkodás fázisa előtt. A dermabrazió (bőrcsiszolás) egy kíméletes de mégis hatásos gépi eljárás, mely eltávolítja az elhalt hámsejtjeid. Egy kör alakú nagyon finom szemcséjű gyémántfejjel történik a csiszolás, ami igazán fájdalommentes.