Matis City krém
  • kategória:
  • ár:
    22 255 Ft
  • info:
    Ajánlott nagyvárosban élőknek minden korosztálynak!

 

Egy elengedhetetlen krém a városi élethez. Véd az egyre szennyezetteb városi levegő ellen, mely tele van szálló porral, korommal, benzingőzzel. A városi szmog második helyen áll (a napfénykárosító hatás után) a bőröregítő tényezők sorában. Ez egy szennyeződésmentesitő krém, hogy a bőröd tökéletes védelemben legyen! Az új Matisystem PMO3 formula korlátozza a szennyező anyagok tapadását és károsító hatásait, elsősorban a 2,5 mikron méretű finom részecskékkel szemben.

Tartalma: Orvosi pemetefű őssejtek - gátolja a szennyező anyagok felszívódását, semlegesíti a mérgező, oxidatív anyagokat, csökkenti a gyulladást. Orvosi füstikefű- csapdába ejti és semlegesíti az ózon molekulákat, melyek felelősek a romboló szabadgyökök kialakulásáért. Nagy molekulasúlyú polisacharidok - védőpajzsot alakítanak ki 3 féle szennyeződéssel szemben: légköri szennyeződések (szén, nehézfémek és más vegyi anyagok), UV sugárzás és háztartási vegyi anyagok. Aquareguil komplex, - gátolja a bőr vízvesztését, Tőzegáfony kivonat - antioxidáns Rózsavíz - nyugtató, összehúzó. Állaga selymesen könnyű gélkrém.

Egyre több bőrproblémát okoz a nagyvárosi szennyezett levegő. Sokszor nem gondounk arra, hogy az állandóan jelentkező akné, a levegőben szálló szennyező részecskék okozta eltömődött pórusok következménye. Ma már szinte minden nagyobb kozmetikai márka figyel erre a jelenségre és az újgenerációs krémek védelmet adnak a szennyezett levegő ellen.

 

Termék jellemző: újdonságok
AltAltAltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.