Hyaluronic Performance Krém
  • kategória:
  • ár:
    19 065 Ft
  • egység:
    50 ml
  • info:
    Ajánlott bármely korban, ha extra hidratálásra szorulsz. Finomítja a vonalakat.

3 hatás kombinációja, feltölt, kisimít és hidratál. Nagy teljesítményű formula, amely folyamatos mikroinjekciózáshoz hasonló hatású. Ultrakonnyű géles állag, barmely dehidratált bőrre. Azonnali javulás érezhető. Extra mennyiségű Hyaluronsavat tartalmaz az intenzív és mély hidratáláshoz. A Matisystem H3T2 csúcstechnológia, 3 méretű hyaluronsavval dolgozik. Felszíni simító, közepes méret a az epidermis hidratalásához és késleltetett kibocsájtasú kis méret a 3D feltöltő hatáshoz.

Tökéletesen illeszkedik bármely bőrtípushoz. Amennyiben zsíros, szeborreás a bőröd, akkor is jól beilleszthető a napi rutinodba. Nem fogja zsírosítani a bőröd, a vízhiányt remekül fogja pótolni.

Ez egy igazi jolli joker termék, nem lehet melléfogni vele. Textúrája beleolvad a bőrödbe. Hidratáló hatása azonnal érezhető, megszűnik a húzódó, feszítő érzés. Nagyon finom enyhe illattal rendelkezik, (mint minden Matis krém) így férfiak is előszeretettel használják.

A hyaluronsavnak van egy természetes ekcéma ellenes hatása, így az örökösen megjelenő, bizonytalan eredetű apró bőrhibák, piros pöttyök ellen is felveszi a harcot.

AltAltAltAltAltAltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.