Feszesítő krém és szérum
  • kategória:
  • ár:
    35 665 Ft
  • egység:
    50ml krém, 30ml szérum
  • info:
    A krém ajándék a szérum mellé

Nagyot alkotott a Matis ezzel a sorozattal. Kifejezetten az érett bőr számára lett fejlesztve. Tartós hasznalata megemeli az arc kontúrjait, a bőröd feszesebb, rugalmasabb és tömörebb lesz. Erősebb és szilárdabb kötőszöveti hálózat alakulhat ki. Fokozza a kollagén és elsztin szintézist.

Ez most egy exkluzív csomag, a krémhez ajandékba kapod a szérumot. A kettőt együtt használva megsokszorozod a hatást.

Főbb hatóanyagok: Densiderm komplex, olyan mint a bőr építőmestere. Bio-messenger Peptidek: hírvivő peptidek, ezek adják ki az utasítást a kollagén és elsztin szintézisére. Zabcukor kivonat: folytonos elasztikus 3D filmet alakít ki a bőrfelszínen, mely folyamatos feszes bőrképet ad. Lipopeptid R: aminosav komplex (glicin, glutamin, argign, prolin) szabályozza a bőr öregedéséért felelős citokineket. SmartVector U. V. : kapszulázott antioxidánsok, amelyek egy okos formulába bújtatva fokozatosan adagolják a hatóanyagot a bőrnek.

Hogyan használd? A megtisztított arcra először kenj egy pumpányi szérumot, majd egy mogyorónyi arckrémmel finoman masszírozd át a bőröd. A tökéletes eredmény elerése érdekében használd minden reggel és este. Estére ajánlott az Intenzív éjszakai feszesítő krém használata.

Termék jellemző: akciók
AltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.