kék púder kozmetika
2018-09-24 22:30
...

A mai világban szépségipari innovációk általában az orvostudományi kutatásokból, fejlesztésekből merítenek ihletet. Nincs ez másképp a növényi őssejtek krémbe zárásával sem. De miért is jó a bőrünknek az őssejt? A növényi őssejt a hámszövetbe jutva, emberi bőr őssejtjeire fejti ki hatását azáltal, hogy meghosszabbítja annak élettartamát, gyorsítja az osztódási és sejtmegújító képességét. Ehhez olyan növények őssejtjeit használják, amelyek jó túlélő képességgel rendelkeznek.

Az őssejtek speciális fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, ásványi anyagokat tartalmaznak. A Matis fehér rózsát tartalmazó Cell Expert szérumja a bőr sejtjeit megvédi a környezet káros hatásaitól, UV-sugárzástól, emellett regenerálja a bőrt, javítja annak védekező képességét.

A kozmetikai ipar őssejtjei olyanok a bőr számára, akár a Béres csepp a szervezet számára. Az alapoknál erősíti meg a bőr funkcióit, növelik a sejtek vitalitását, ezáltal egészségesebb üde bőrt eredményeznek. Komoly eredmények érhetők el vele a ráncok csökkentésében és a sérült bőr regenerálásában is. Számos kozmetikai bőrproblémára van jótékony hatással, mint viszketés, érzékenység, piros foltok, kiütések. Leggyakrabban szérumok formájában találjuk meg a növényi őssejtet koncentrált formában, kiegészítő kezelésnek ajánljuk otthoni ápolásra. A Matis Cell Expert őssejt koncentrátumát nálam megvásárolhatod, ára 19200 ft.