Események

Vezérkép:
Hogyan öltözz úgy, hogy karcsúbbnak tűnj?
Stílusműhely sorozat 1. alkalma
2018-11-27 09:00
...

Próbára tette az érdeklődőket az időjárás, a Stílusműhely napján volt az első igazán téli nap. Hóesés, hófúvás, szél, hideg! 

Köszönöm a jelenlévőknek, akiknek nagyobb volt a kíváncsisága, mint a félelme. A Grabovsky coworking ház remek helyszínnek bizonyult. Kedves barátságos helyszín, kávé és meleg tea.

Aznap többször megállapítottuk, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Hiába érezted úgy, hogy Ő vajon miért jött ide, mikor hozzám képest csinos, vékony a dereka, vagy csodás a dekoltázsa.... és sorolhatnám. S mint kiderült, mindenkit zavart valami, amire szerett volna ötletet kapni, hogy mivel palástolhatja. Éppen ez volt a nap témája, hogy mik azok a trükkökk, amivel optikailag karcsúbbnak tudod magad lattatni, mert miért is kövérítenéd magad, ha nem muszáj? Mindenki kapott egy kis gyakorlati útmutatást, hogyan nézze meg, hol a legszélesebb pontja, mert elengedhetetlen a tudatos megjelenéshez, hogy tisztában legyél az alakoddal. Ne csak a hátrányaid ismerd, hanem az előnyeid is! Egymást segítő, támogató hangulat alakult ki, megtapasztaltuk egymáson, hogy magunkat sokszor nem reálisan látjuk, s mások támogató megjegyzése mennyit tud segíteni. Nem csak én osztottam az észt, hanem valóban baráti segítő megjegyzések is elhangzottak. 

Várlak benneteket majd januárban a következő alkalomra.